Nedjelja, 21 travnja, 2024

U Banjaluci jutros pronađen mrtav mladić (18)

Preporučeno

U Banjaluci je jutros oko 8.30 sati, na raskrsnici ulica Stevana Markovića i Kralja Petra II Karađorđevića, pronađeno beživotno tijelo F.P. (1995.), iz Banjaluke, potvrđeno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

BLU ovom trenutku još se ne zna uzrok smrti mladića koji, prema tvrdnjama radnika koji su zaposleni na obližnjoj građevini, ima oko 18 godina.

Prvi rezultati uviđaja ukazuju da je mladić najvjerovatnije pao sa zgrade.

Upravo se čita:  Mijenjaju se "pravila igre": Šta će biti sa dječijim dodatkom?

Uviđaj je na licu mjesta obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Radenko Janković, zajedno sa pripadnicima CJB Banjaluka – Sektora kriminalističke policije.

Tužilac je zatražio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju okolnosti ovog događaja.

Zatražio je da se izvrši i obdukcija beživotnog tijela ovog mladića, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a.

Upravo se čita:  Upaljen narandžasti meteoalarm za veći dio BiH

Kako saznaje Press RS, tijelo mladića jutros su oko devet časova pronašli radnici gradilišta u ulici Kralja Petra II. Jedan od radnika, koji je insistirao na anomimnosti, kaže da su u običajeno vrijeme došli na posao i već su počeli sa radom kada je jedan od njegovih kolega na ćošku zgrade ugledao tijelo.

Upravo se čita:  ABC News: Izrael napao ciljeve u centralnom dijelu Irana

– Bili smo šokirani. Odmah smo prišli, ali momak nije davao nikakve znakove života i već je bio mrtav. Čini me se da je tu proveo nekoliko sati, jer na odjeći je bilo snijega, što ukazuje da je umro tokom noći – rekao je radnik.

(Nezavisne)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas