Subota, 27 studenoga, 2021

U BiH dolazi egipatski avanturista i mirotvorac Ahmed Haggagovic

Nemojte propustiti

Ahmed Haggagović
Ahmed Haggagović

Ahmed Haggagovic je egipatski avanturist koji će doći i u našu državu kako bi prenio poruku mira i suživota.

Ovaj avanturist dolazi u BiH pod pokroviteljstvom veleposlanstva Arapske Republike Egipat u Sarajevu, a u našoj državi će provesti četiri dana, te će njegov boravak trajati od 25. do 28. siječnja 2014.

Ahmed Haggagovic je egipatski avanturist, te mirovni aktivist koji ima za cilj kročiti nogom u svaku državu na svijetu kako bi prenio poruku mira i na osobnom primjeru pokazao dalekosežnost slobode i sreće.

Do sada je Haggagovic posjetio ukupno 110 svjetskih država, a tijekom tih posjeta je obišao impozantan broj od 250 većih gradova u svijetu sve u sklopu svoje misije da postane prvi čovjek na planeti Zemlji koji je posjetio sve države i tijekom svojih boravaka proširio poruku mira i suživota.

Tijekom svoje posjete Haggagovic će se susresti i sa visokim bh. dužnosnicima i predstavnicima međunarodne zajednice, te će također posjetiti univerzitete, škole i omladinske organizacije kako bi na najučinkovitiji način prenio svoju poruku mira. Njegova putovanja nemaju nikakvu političku ili religijsku pozadinu. On je čovjek koji pokušava da na svom primjeru pokaže kako je moguće ujediniti čovječanstvo bez stereotipa.

Njegov moto je „jedan ujedinjen svijet, bez rasizma, bez granica i jedan svijet ujedinjen u jednom čovjeku“.

Haggagovicev istinski put oko svijeta ga dovodi u BiH gdje će provesti četiri dana u nadi da će njegov moto i njegova poruka mira pronaći put do srca svih Bosanaca i Hercegovaca. Tijekom svog boravka, Haggagovic će zajedno sa svojim timom snimiti i dokumentarni film kojim želi promovirati BiH diljem svijeta i sa ostatkom moderne civilizacije podijeliti sve blagodati i ljepote Bosne i Hercegovine. Sva njegova putovanja, iskustva i doživljaji su također zastupljeni i u njegovoj TV emisiji koja se emitira diljem Egipta i šire pod nazivom „Haggagovic Around the World“ (Haggagovic oko svijeta).

(Bljesak.info)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo