Četvrtak, 9 prosinca, 2021

U BiH se otvara jedan od najsavremenijih tržnih centara u regionu

Nemojte propustiti

Centrumov Retail Park jedini je prodajni centar ove vrste Bosni i Hercegovini, povezan sa autoputem Beograd-Zagreb, te od Zagreba do Slavonskog Broda ne postoji slično mjesto koje je objedinilo šaroliku asortimansku ponudu sa zabavnim sadržajem.

U Gradišci se otvara najsavremeniji prodajni centar u regionu. Centrum Retail Park na 18.000 m2 predstaviće do sad neviđenu ponudu svjetskih marki sa aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.

Sem ponude sportske i modne odjeće, drogerijskih i tehničkih roba, velikog Pet i Vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma čiji je Centrum sinonim u proteklih 20 godina.

Pored poznatih svjetskih brendova koji dolaze u Gradišku, u žiži interesovanja je i dodatni sadržaj koji će Centrum retail park omogućiti.

U okviru kompleksa nalaziće se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih I kulturnih manifestacija za djecu i odrasle.

Kafići i restoran sa raznovrsnom gastronomskom ponudom svojom uslugom pružiće osvježenje i predah od zabave i šopinga.

Ideja je da se pored dnevne, sedmične i vikend kupovine, kupcima omogući da kvalitetno provedu cijeli dan sa svojom porodicom.

Centrumov Retail Park jedini je prodajni centar ove vrste Bosni i Hercegovini, povezan sa autoputem Beograd-Zagreb, te od Zagreba do Slavonskog Broda ne postoji slično mjesto koje je objedinilo šaroliku asortimansku ponudu sa zabavnim sadržajem.

“Otvaranje novih radnih mjesta i prilika za zaposlenje velikog broja građana, umanjiće odliv naših ljudi u inostranstvo u potrazi za zaposlenjem. U periodu kada treba uložiti napor u oporavak od situacije izazvane pandemijom, ovaj projekat će se pokazati izuzetno društveno korisnim. Ništa manje bitan nije i sadržaj koji će ovaj centar ponuditi građanima. Od mogućnosti kupovine svega potrebnog za jedno domaćinstvo i porodicu, do zabavnog sadržaja koji ovaj park nudi, kao i doprinosa uređenju saobraćajnog prilaza gradu, Gradiška se od jednog grada razvija u centar dešavanja ove regije” napominje Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

Retail park nalaziće se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU, izgradnja će otpočeti ove godine a u funkciji će biti u drugoj polovini 2021. godine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo