Petak, 9 prosinca, 2022

U centru Zagreba sudar tramvaja: Četiri osobe završile u bolnici, 20 ih zatražilo liječničku pomoć!

Nemojte propustiti

Najmanje 20 ljudi zatražilo je liječničku pomoć nakon sudara dvaju tramvaja koji se dogodio u 11.07 sati u Maksimirskoj ulici kod kućnog broja 82.

tram_546506S1Prema prvim informacijama s mjesta događaja, nesreća se dogodila kada se stari tramvaj broj 7 zabio u stražnji dio nove niskopodne ‘četvorke’.

Spekulacije da se nesreća dogodila zbog toga što su staroj ‘sedmici’ otkazale kočnice, glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić nije htio komentirati.

– Budući da je vozač nakon nesreće kratko bio bez svijesti još ne znamo što se zapravo dogodilo. Na terenu su naše intervenetne ekipe i tehnička kontrola koja će obaviti tehnički pregled – rekao je Jurić.
Sedam osoba se žali na ozljede, a četiri su zbrinute u Kliničkom bolničkom centru Rebro, kažu u policiji.

Vozač s 19-godišnjim iskustvom je prevezen u bolnicu, a kvalifikacija ozljeda 20-ak putnika još nije poznata. Međutim, kako neslužbeno doznajemo, riječ je uglavnom o lakšim tjelesnim ozljedama.

Zbog ove nesreće promet Maksimirskom cestom djelomično je obustavljen. Linije broj 4, 5, 7, 11 i 12 voze skraćeno. Od Kvaternikovog trga do Dubrave voze autobusi, a od Dubrave do Dupca voze tramvaji.

(Jutarnji list)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Šta ulazak Hrvatske u Šengen donosi za državljane BiH

Kao najveći izazov ulaskom u šengensku zonu u Zagrebu se ističe borba s ilegalnim migracijama, posebno kada je riječ...

Možda vas zanima i ovo