Petak, 17 rujna, 2021

U Čitluku nestala desetogodišnja djevojčica, policija i GSS na terenu

Nemojte propustiti

Na poziv Policije, HGSS Čitluk pokrenuo je potragu sa 16 spašavatelja, i 8 mještana, također im se pridružio tim HGSS Mostar sa 7 spašavatelja i 2 potražna tima sa psima.

U mjestu Vionica kod Čitluka u petak 26. juna u večernjim satima nestala je desetogodišnja djevojčica i Gorska služba spašavanja pokrenula je potragu za njom.

Na poziv Policije, HGSS Čitluk pokrenuo je potragu sa 16 spašavatelja, i 8 mještana, također im se pridružio tim HGSS Mostar sa 7 spašavatelja i 2 potražna tima sa psima, objavio je GSSuBiH.

Na terenu su spašavatelji koji pokušavaju pronaći djevojčicu koja je otišla od svoje kuće oko 20,30 sati, prema obližnjem brdu s ciljem da dovede koze kući. Od tada joj se gubi svaki trag.

Vozilima, reflektorima i čeonim svjetiljkama sinoć se pregledavao teren zone nestanka, objekti i komunikacije. Danas se očekuje pristizanje ostalih spasilačkih službi GSSuBiH.

Kako je objavljeno, djevojčica J.Ž. ima 10 godina, srednje tjelesne građe, kestenjasto smeđe boje kose srednje dužine, visine 1.2 m. Na sebi imala sivu majicu kratkih rukava, hlače-šarenu trenirku s prugama.

Iz GSS mole da svi koji imaju bilo kakvu informaciju koja može pomoći u potrazi,jave vođi potrage Žarku Peharu na mob. tel. 063 717 343 ili na dežurni mob. tel. GSSuBiH 063 11 22 33.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik Bosnu i Hercegovinu ne smatra svojom državom, a plaću prima od novca bh. građana

Milorad Dodik, ne propušta priliku da se odriče BiH. Iste one zemlje u kojoj živi, gdje mu je imovina...

Možda vas zanima i ovo