Četvrtak, 25 travnja, 2024

U defileu za neustavni Dan RS-a 2.500 učesnika – Najavili su da će biti razvijena zastava dugačka 500 metara…

Preporučeno

U Istočnom Sarajevu danas je generalna proba pripadnika MUP-a RS i završne pripreme za proslavu neustavnog praznika

Danas i sutra, nizom svečanosti u Istočnom Sarajevu, Banjoj Luci ali i gotovo svim gradovima i mjestima u RS-u biće obilježen neustavni Dan RS.

– U Istočnom Sarajevu danas je generalna proba pripadnika MUP-a i završne pripreme za sutrašnji Dan Republike, izjavio je načelnik Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata i zamjenik rukovodioca Štaba MUP-a “Dan Republike 2023” Borislav Šarić.

Upravo se čita:  Kakvo nas vrijeme očekuje za prvomajske praznike? Hladno će biti do 28. aprila: “A onda ljetne temperature”

On je naveo da će u 14 sati na svečanom defileu u Istočnom Sarajevu učestvovati 2.500 pripadnika MUP-a te da će biti i razvijena zastava Republike Srpske dugačka 500 metara.

– U svečanom defileu učestvovaće i 37 ešalona, dodao je Šarić i pozvao “sve građane Republike Srpske da dođu u Istočno Sarajevo i da Dan Republike Srpske proslave u miru i dostojanstveno”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pogledajte kako je letio njemački vojni avion iznad BiH

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i transporta...

Još vijesti za vas