Nedjelja, 2 listopada, 2022

U Donjem Srebreniku nestao desetogodišnji dječak

Nemojte propustiti

Kemal i Denisa Hadžić iz Donjeg Srebrenika prijavili su PS Srebrenik nestanak desetogodišnjeg Zihreta Hadžića koji je posljednjih nekoliko godina boravio u njihovoj udomiteljskoj porodici. Iz njihove kuće je posljednji put izašao u srijedu, 9. januara oko 07.30 sati, i od tada mu se gubi svaki trag.

Denisa i KemalPrema opisu njegovih udomitelja, nestali dječak je visok oko 140 centimetara i ima plavu kosu, a na sebi je prilikom odlaska od kuće imao svijetlo-plavu trenerku.
Njegovi staratelji u protekla 24 sata organizirali su masovnu potragu po okolnim šumama, vikendicama i drugim mjestima na kojima su pretpostavljali da bi mogao biti, ali, nažalost, nisu ga uspjeli pronaći. Nakon što su propali svi pokušaji pronalska njihovog štićenika, Kemal i Denisa Hadžić nestanak su prijavili Policijskoj stanici Srebrenik koja je odmah raspisala zvaničnu potragu za nestalim dječakom.

Kako ističu njegovi udomitelji, nestali dječak, do sada je čak devet puta samovoljno odlazio od kuće, ali su ga svaki put, uz pomoć osoba kod kojih je pronalazio privremeno utočište, uspjevali pronaći. Zbog toga Kemal i Denisa Hadžić mole sve one koji eventualno raspolažu informacijama o nestalom dječaku da ih pozovu na telefon broj 061-245-701 ili da obavijeste PS Srebrenik na broj: 122.

(Dnevni avaz)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo