Utorak, 30 studenoga, 2021

U jeku pandemije Vlada RS kupuje vrtni namještaj za Dodikov rezidencijalni objekat: Evo koliko će to koštati građane

Nemojte propustiti

Iz Vlade bh. entiteta Republika Srpska traže jedan trosjed od masiva prirodnog drveta, obložen ručno tkanim prirodnim ratanom, završno lakiran u prozirnoj mat boji. Trosjed treba da bude bijeli sa osam crvenih jastuka.

U jeku borbe s virusom korona, rebalansom Budžeta i najavljenim deficitom od preko 400 miliona KM, Vlada Republike Srpske shvatila je da joj nedostaje vrtni namještaj za rezidencijalni objekat u Istočnom Sarajevu, u kojem uglavnom boravi srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Vlada RS je danas raspisala tender za nabavku vrtnog namještaja od 14.000 KM bez PDV-a. Precizno zna šta želi.

Traže jedan trosjed od masiva prirodnog drveta, obložen ručno tkanim prirodnim ratanom, završno lakiran u prozirnoj mat boji. Trosjed treba da bude bijeli sa osam crvenih jastuka.

Naručili su i jedan dvosjed istih karakteristika sa pet jastuka različitih dimenzija.

Poslovno – rezidencijalni objekat Vlade u Istočnom Sarajevu ovom nabavkom treba da dobije i tri fotelje sa po dva jastuka za leđni naslon.

Objavljen tender

Kako bi narudžba bila potpuna, tu su i dva stočića “jednostavnog dizajna”, kako su naveli u Vladi.

Sa PDV-om ova garnitura vrtnog namještaja koštaće građane entiteta Republika Srpska 16.380 KM, a rok za dostavljanje ponuda je već prvih očekivanih sunčanih dana koji se mogu provesti napolju, 1. juni, prenosi portal capital.ba.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Važno za državljane BiH: Od sutra nova pravila za odlazak na rad u Njemačku

Na sajtu njemačke Ambasadde u Sarejevu navode da će se od 01.12.2021. promijeniti način dodjele termina za podnošenje zahtjeva...

Možda vas zanima i ovo