Petak, 27 siječnja, 2023

U mostarskim kladionicama žene s djecom postale normalna pojava

Nemojte propustiti

Sportske kladionice dosad su bile rezervirane samo za muški spol, no jačanjem krize i općom neimaštinom sve veći broj žena, u potrazi za dobitkom, okreće se upravo tom načinu zarade.

kladionica1U Mostaru je sve veći broj žena koje redovito uplaćuju listiće, te aktivno prate ponude gradskih sportskih kladionica.

”Broj žena koje uplaćuju listiće se povećavao u posljednje vrijeme. Imamo žene koje svaki dan dolaze, i po nekoliko puta dnevno, i vidi se da redovito prate i igraju, dok s druge strane imamo žene koje igraju na ‘blef’ i koje većinom ne znaju ni što su odigrale”, ispričala nam je djelatnica jedne kladionice.

Ono što iznenađuje svakako je podatak da žene prilikom pregledavanja ponude i uplaćivanja listića sa sobom u kladionicu vode i svoju maloljetnu djecu.

”Nerijetki su slučajevi da žene koje dolaze odigrati kladionicu sa sobom povedu svoju djecu. Djeca budu tu i po pola sata, dok im majke uplate listić. Također, dogode se slučajevi da žene provedu po pola dana u kladionici, a da djeca cijelo vrijeme budu s njima, rekla je djelatnica kladionice za Bljesak.info.

Unatoč tome što su žene počele aktivno igrati, ipak većinu dobitaka ostvare muškarci.

”Dogodi se da žene ostvare neki veći dobitak, ali vrlo rijetko. U prosjeku na dvadeset dobitaka jedan dobitnik je žena. U našoj kladionici većinu dobitka ipak ostvare muškarci koji redovito igraju”, doznajemo od djelatnice jedne kladionice.

(Bljesak.info)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo