Nedjelja, 24 siječnja, 2021

U mostarskoj bolnici od COVID-a preminulo još 10 osoba: Među njima i 37-godišnjak iz Nevesinja

Nemojte propustiti

Stiglo upozorenje: “Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći”

"Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći", kazao je...

Sjećate li se “kioska od 253.000 KM”? Evo koliko ustvari košta: Muzur objavio nalaz vještaka, vrijednost čak 10 puta manja!

Predsjednik turističke zajednice KS Nermin Muzur podsjetio je na ovaj slučaj i objavio nalaz vještaka građevinske struke kao dokaz...

Ostvaruju se najcrnji snovi Dragana Čovića: Domovinski pokret Miroslava Škore osnovao stranku u BiH, žele biti prva opcija Hrvatima, čeka se Diana Zelenika

Sjedište novoosnovane stranke je u Livnu, a time su, kaže Slavko Andačić, željeli poslati znakovitu poruku, jer je taj...

Meteorolog Face TV-a Nedim Sladić objavio novu prognozu vremena koja se mnogima neće dopasti: Zima se ponovo vraća

Meteorolog Face TV Nedim Sladić navodi da večeras dolazi do produbljivanja visinske doline nad Đenovskim zaljevom s kojim će...

U ovoj zdravstvenoj instituciji na liječenju je 110 bolesnika, devet ih je na invazivnoj, četiri na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji.

U Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne klinike bolnice Mostar u posljednja 24 sata preminulo je 10 osoba. Najmlađi među njima je muškarac iz Nevesinja rođen 1983. godine.

Preminuo je muškarac iz Kupresa rođen 1958. godine, žena iz Mostara rođena 1933. godine, žena iz Stoca 1947. godište, muškarac iz Širokog Brijega rođen 1939. godine, muškarac iz Prozora-Rame rođen 1947. godine, muškarac iz Konjica rođen 1954. godine, muškarac iz Livna rođen 1966. godine, žena iz Konjica rođena 1961. godine, muškarac iz Mostara koji je 1934. godište i pomenuti muškarac iz Nevesinja.

U ovoj zdravstvenoj instituciji na liječenju je 110 bolesnika, devet ih je na invazivnoj, četiri na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji. Ostali pacijenti su u stabilnom stanju, saopćeno je.

U protekla 24 sata 19 osoba je primljeno na bolničko liječenje, otpušteno je sedam pacijenata.

U SBK je tesirano 752 uzorka, a u HNK je pozitivnih 228. Izdano je 317 rješenja o samoizolaciji, a na snazi je 4.388 rješenja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik ponovo o članici CIK-a i njenom prezimenu: “Bila je udata za Bošnjaka, zadržala prezime…”

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je na pitanje novinara da li se kaje zbog riječi koje je izgovorio na...

Možda vas zanima i ovo