Subota, 25 rujna, 2021

U osnovnoj školi u BiH cijeli razred u izolaciji: Zaražen učenik i učiteljica

Nemojte propustiti

Svi učenici su kod kuće i što je najvažnije, svi se dobro osjećaju i sa svojom učiteljicom imaju nastavu onlajn, kazao je direktor ove škole.

Jedno odjeljenje učenika trećeg razreda u banjalučkoj osnovnoj školi “Branko Radićević” na Starčevici, kao i učiteljica ovog odjeljenja, nalaze se u izolaciji, potvrdio je direktor škole Siniša Rendić. Prema njegovim riječima, prvo je ustanovljeno da je jedan učenik zaražen koronavirusom.

– Kod učenika je virus potvrđen 11. septembra. Svi učenici koji su bili u istoj grupi s tim đakom su poslati u izolaciju. Ubrzo nakon toga je i učiteljica osjetila simptome i onda je i druga grupa đaka iz predostrožnosti poslata u izolaciju.

Sada su svi kod kuće i što je najvažnije, svi se dobro osjećaju i sa svojom učiteljicom imaju nastavu onlajn, kazao je Rendić i dodao da ne zna kako se zarazila učiteljica, prenose Nezavisne.

– Svi imamo privatne živote i prije i poslije škole, rekao je Rendić i naglasio da osim jednog učenika i učiteljice niko drugi u tom odjeljenju nije pozitivan, te da ostali đaci nemaju simptome.

Napomenuo je da je urađena dodatna dezinfekcija kabineta u kojem je boravilo to odjeljenje: -Ta učionica je sada prazna i čeka da se odjeljenje vrati iz izolacije – dodao je.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Aleksandar Vulin: Za rat dovoljna jedna budala

“Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete”, kazao je Vulin. Ministar unutrašnjih poslova...

Možda vas zanima i ovo