Srijeda, 29 rujna, 2021

U Sarajevu otvoren Centar za tjelesnu transformaciju

Nemojte propustiti

Centar za tjelesnu transformaciju otvoren je danas u sarajevskom naselju Pofalići, na adresi Kolodvorska broj 4.

Fitnes trener Džemal Gekić koji je osmislio koncept Centra izjavio je za Fenu da će njihov program nuditi više od običnog fitnes centra jer će se fokusirati na pružanje rezultata klijentima kroz različite vrste treninga i preporuke za ishranu.

Dodao je da će nakon konsultacija sa zainteresiranim osobama određivati najbolji način za što brže i kvalitetnije postizanje njihovih ciljeva.

Centar je namijenjen onima koji žele smršati, povećati tjelesnu masu, kondiciju ili jednostavno oblikovati tijelo kroz treninge, praćenje ishrane, savjetovanje i analizu i praćenje rezultata.

Osim mogućnosti samostalnog treniranja, klijentima će biti dostupni strukturirani programi vježbanja kao što su X-fit, spartanski treninzi (za muškarce), Fit & Strong (za žene), trening za ratnike, individualni treninzi, te posebne grupe samo za žene kao što su postnatalna i pilates.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo