Petak, 22 listopada, 2021

U Sarajevu predstavljena Škoda Rapid Spaceback

Nemojte propustiti

Škoda Rapid Spaceback
Škoda Rapid Spaceback

Novi Škodin kompaktni model “rapid spaceback” i ujedno prvi hatchback tog proizvođača u segmentu kompaktnih automobila, predstavljen je danas u Sarajevu.

Radi se o modelu dinamičnog i svježeg dizajna koji je namijenjen mlađim kupcima, a kojim Škoda proširuje paletu modela između “fabije” i “octavije” u A segmentu kompaktnih automobila.

Direktor ASA Auta Senad Olovčić izjavio je da je Škoda i dalje njihov najvažniji brend, te da ne kriju ambicije da i dalje ostanu lider u prodaji novih automobila na bh. tržištu.

“Velika modelska ofanziva ovog brenda nam daje za pravo da vjerujemo kako će Škoda u nastavku godine bilježiti prodajne rezultate koji će odgovarati našim ciljevima. Model ‘rapid spaceback’, kao prvi istinski Škodin hatchback u A segmentu, je jedan od modela za koji vjerujemo da će možda i najviše pobuditi pažnju kupaca u budućem periodu”, kazao je Olovčić.

“Rapid spaceback” nudi puno prostora, vrhunsku sigurnost, zanimljive mogućnosti individualizacije, nisku potrošnju i izuzetan omjer uloženog i dobivenog, saopšteno je iz ASA Grupacije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović komentarisao moguću smjenu Dodika: Priprema se teren za takvo nešto

Šarović je kazao i da dolazak novih američkih dipolomata nije slučajan, te da su neki od njih učestvovali i...

Možda vas zanima i ovo