Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Drama u Srebreniku: Ljubavnica ga napila i uspavala pa mu ukrala skupocjeni džip

Nemojte propustiti

Potjera kakva se samo može vidjeti u akcionim filmovima odvijala se u Srebreniku, kada je policija tragala za terencem “Mercedes ML”, u kojem se nalazila J.I.(23) i njen brat S.I (37).

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Oni su bježali od policije, nakon što je vlasnik terenca prijavio da je vozilo nestalo, prenosi pressing.ba.

No, priča ima neobičnu pozadinu. Naime, muškarac M.B.(41) noć ranije je boravio u iznajmljenom stanu u Centru Srebrenika sa ljubavnicom J.I.(23), koja je nakon izvjesnog vremena odlučila da pozove na druženje i svog brata S.I (37).

Nakon što su se svi zajedno dobro zabavili uz dodatno piće, M.B.(41) je malo više popio te zaspao, nakon čega je njegova ljubavnica zajedno s bratom uzela ključeve sa stola i zaputila se prema Brčkom, ispričali su policijski izvori.

Poslije izvjesnog vremena, kada je vlasnik auta došao k sebi i probudio se, te shvatio da nema ključeva, odmah je pozvao policiju, koja je krenula u potragu za njima. Iako su saobraćajne policijske patrole pored magistranog puta pokušavale da ih zaustave, brat i sestra nisu marili za tim, nego su samo velikom brzinom projurili pored policije.

Ova potraga trajala je nekoliko sati, da bi na kraju uz angažovanje više policijskih auta bili opkoljeni u mjestu Mustafići nadomak Srebrenika, gdje im je izuzet džip, a oni su privedeni na saslušanje, a potom pušteni na slobodu. Zbog ovog djela protiv njih je podnesena krivična prijava.

Na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

(Pressing.ba)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vašar u Puračiću od 12 do 14. oktobra: Na “bosanskom Oktoberfestu” se očekuje 100.000 posjetilaca

Ovu manifestaciju bi tokom tri dana trebalo posjetiti više od 100.000 ljudi. Druženje, općenarodno veselje uz izvornu i narodnu...

Možda vas zanima i ovo