Srijeda, 18 svibnja, 2022

U stravičnoj nesreći u Hrvatskoj stradao muškarac iz BiH, povrijeđen je njegov sin – “Nikad se ne zna kad ćemo i gdje…”

Nemojte propustiti

U Hrvatskom Blagaju nedaleko Slunja jučer oko 18.15 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna poginula osoba iz BiH, a još jedna osoba je povrijeđena, potvrđeno je iz PU karlovačke.

Do nesreće je, prema policijskom saopćenju, došlo prilikom sudara osobnog vozila slovenskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile obje stradale osobe, te teretnog vozila s prikolicom registarskoh oznaka BiH.

Muškarac koji je stradao je iz Cazina, a kako prenose krajiški mediji, radi se o Ibrahimu Baji Jašiću sa Hairlahović brda. Povrijeđeni je, prema navodima portala Cazin.net, njegov sin Ernad koji se sa njim nalazio u vozilu.

Veliki broj Cazinjana se već putem društvenih mreža oprašta od Baje, za kojeg navode da je bio dobar sugrađanin kojeg su voljeli.

“Školski druže moj neka ti je vječni rahmet, porodici sabur, a tvom sinu brz oporavak – takva je sudbina, nikad se ne zna kad ćemo i gdje i šta nas čeka. Svi smo Allahovi i njemu se vraćaamo”, jedna je od poruka objavljenih na Facebooku.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Predsjedništvo BiH večeras vanredno o finansiranju izbora

Centralna izborna komisija (CIK) BiH je ranije najavila da je za organizaciju izbora iz državnog budžeta potrebno izdvojiti 12,5...

Možda vas zanima i ovo