Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

U stravičnom sudaru autobusa i putničkog vozila ima poginulih, vozač bježao sa lica mjesta…

Nemojte propustiti

BEOGRAD – Automobil koji je sudjelovao u nesreći potpuno je uništen, kao i dva autobusa. Vozač automobila, koji se velikom brzinom zabio u autobus, bježao je od policije.

Jedna osoba poginula je u teškoj prometnoj nesreći jutros nešto poslije četiri sata u Zemunu. Kako saznaje Telegraf.rs, poginuo je vozač autobusa na jednoj od gradskih linija.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo u 4.30 sati kada je, navodno, vozač automobila izletio na glavnu ulicu i udario u autobus. Taj autobus je zatim udario u drugi autobus.

Foto: Telegraf.rs

Tri muškarca prevezena su u KBC Zemun. Dvojica starijih, koji imaju 51 i 53 godine nemaju teže ozljede. Mlađi (21), za koga se sumnja da je izazvao nesreću, s lisicama na rukama je prevezen u bolnicu.

Automobil koji je sudjelovao u nesreći potpuno je uništen, kao i dva autobusa. Vozač automobila, koji se velikom brzinom zabio u autobus, bježao je od policije.

Foto: Telegraf.rs

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gordana Tadić razriješena dužnosti glavne tužiteljice BiH!

Gordana Tadić je razriješena dužnosti glavne tužiteljice Tužilaštva BiH i ostat će samo državna tužiteljica. Prvostepena disciplinska komisija VSTV-a, saznaje...

Možda vas zanima i ovo