Nedjelja, 16 svibnja, 2021

U subotu humanitarni “Bazar dobre volje“ za mališane iz socijalno ugroženih porodica

Nemojte propustiti

Još jedan humanitarni “Bazar dobre volje“ u organizaciji udruženja “Pomozi.ba“ bit će održan u subotu, 12 oktobra.

Cilj je prikupiti novac za projekat “Užine“ u sklopu kojeg nastojimo obezbijediti školske užine što većem broju mališana iz socijalno ugroženih porodica širom Bosne i Hercegovine.

Cijene odjeće, obuće, knjiga, posuđa, igračaka i drugih zanimljivih stvari koje se mogu naći na bazaru i ovaj put će biti simbolične, počevši već od 0.50 KM. Posjetitelji će kupovinom samo jednog proizvoda obradovati najmanje jedno dijete čiji roditelji nisu u mogućnosti platiti svojim mališanima užine u školi.

Bazar će biti održan od 10 do 16 sati u prostorijama udruženja “Pomozi.ba“ u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića 8 u Sarajevu.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže ove subote kako bismo prikupili što više novca i zajedno uljepšali ovu školsku godinu mnogim mališanima. Također, svi koji žele, u naše prostorije mogu donijeti dobro očuvane stvare koje im više ne trebaju, a koje možemo iskoristiti na narednim bazarima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo