Srijeda, 5 svibnja, 2021

Ubica najavio zločin u pjesmi koju je napisao i otpjevao

Nemojte propustiti

Prvi dio pjesme govori o momku koji pati, drugi dio je vrlo zabrinjavajući. Naime, pred kraj spominje smrt, sanduk i sahranu.

Stefan Golubović (31), pedagog iz Donjeg Milanovca koji je u ponedjeljak u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu djevojku Marinu Đuričić (30) pa pokušao izvršiti samoubistvo, najavio je svoj krvavi pir u pjesmi koju je sam napisao i otpjevao.

Prema izvoru “Kurira”, Golubović, koji nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Marina ostavila, neposredno prije zločina Marini je poslao videospot i pjesmu koju je posvetio njoj, njemu i njihovoj, kako je naveo, „izgubljenoj ljubavi“. Spot traje tri minute, a stihove prati i lagana muzika.

– On je to napisao dok je patio sam u Norveškoj. Spot je napravio od gomile njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su bili sretni i zaljubljeni… Pjesmu je poslao i Marini, ali ona mu nije ništa odgovorila na to. Vjerujem da ga je to dodatno poremetilo – kaže izvor i dodaje da je Stefan u svojim stihovima, između ostalog, napisao i da je ”dotakao emotivno dno, kao i da su on i Marina bili savršen par“.

Međutim, iako prvi dio pjesme govori o momku koji pati, drugi dio je vrlo zabrinjavajući. Naime, pred kraj spominje smrt, sanduk i sahranu.

– Sa sahrane njene hoću da bježim, jer ljubav naša u sanduku leži. Gledam je tužno i suze brišem, grlo me steže pa jedva dišem, a kada to prođe, svi će otići, iz pepela ja se opet moram dići – napisao je, a zatim i otpjevao ubica.

Također, on se u svojoj pjesmi pita ”je li zaslužio da bude ostavljen“.

– Da li je ovo moguće, opet teško dišem, možda će mi biti lakše kada ovo napišem. Ponovo sam dotakao emotivno dno, o, moj Bože, zar sam zaslužio to? U životu našem najbolje sam htio, ali ona više nije mene dio. Mi smo se, ljubavi, iz pepela digli, ali do oltara nikad nismo stigli. Meni je teško, a ona s drugim – napisao je Golubović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo