Nedjelja, 27 studenoga, 2022

Ubio majku jer su mu to “naredili” Isus Hrist i Egipćani

Nemojte propustiti

Miroslav Drobac (1970), za koga se sumnja da je juče ubio svoju majku Nevenku Drobac (1938), nalazi se u zatvorenom odjelu neuropsihijatrije u bolnici u Prijedoru, koje se obezbjeđuje od strane policije.

slikac.phpOn je priznao ubistvo majke u razgovoru s neuropsihijatrom, nakon što ga policija privela iz jednog kafića u Prijedoru, u kojem je sa sebe skinuo garderobu i u ruci držao nož.

Policija je dolaskom na lice mjesta pronašla Miroslava djelimično nagog, bez ličnih dokumenata, a u ruci je držao kuhinjski nož (dužine oštrice od oko 15-20 cm), sa vidnim povredama na rukama i s tragovima crvene boje po jakni koji asociraju na krv, potvrđeno je danas iz CJB Banjaluka.

Tvrdio je da su mu sve to naredili ”Isus Hrist i Egipćani”, a po fizičkom izgledu i psihičkom rastrojstvu odavao je utisak da se radi o psihički bolesnoj osobi.

Nakon što je policija obaviještena od neuropsihijatra da je Miroslav ispričao da je ubio svoju majku u stanu, u ulici Akademika Jovana Raškovića u Prijedoru, izlaskom na lice mjesta, na podu u kuhinji, pronašli su beživotno tijelo Nevenke Drobac.

Uviđajem je utvrđeno da je Miroslav, u toku dana, kuhinjskim nožem nanio svojoj majci ubodnu ranu u predjelu vrata.

U prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Banjaluka danas će biti izvršena obdukcija tijela stradale žene, a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv njenog sina biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivično djelo ubistvo.

Miroslav i Nevenka Drobac su državljani Hrvatske, iz Zagreba, s posljednim boravištem u Prijedoru.

(FENA)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zoran Milanović u Čitluku odlikuje jedinicu HVO-a

Nakon polaganja vijenaca uslijedit će mimohod sudionika do hotela Brotnjo Povodom 29. godišnjice osnivanja jedinice za posebne namjene ‘‘Gavran 2‘‘...

Možda vas zanima i ovo