Utorak, 18 svibnja, 2021

Ubistvo i samoubistvo lovačkom puškom u Hadžićima

Nemojte propustiti

Sinoć je policija u Hadžićima u stanu u ulici Igmanska 105 pronašla dva beživotna tijela. Kako je saopšteno iz MUP-a KS, sumnja se na ubistvo u samoubistvo.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tom prilikom u navedenom stanu, sa povredama od vatrenog oružja, zatečena su dva beživotna tijela S, Z., i rođen 1967. godine, nastanjen na navedenoj adresi i K. F., vodena 1967. godine iz Ilidže, saopšeteno je iz MUP-a KS.

O navedenom obaviješten je dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, koji je rukovodio uviđajem, izvršenim od strane uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo vještaka medicinske struke. U navedenom stanu pronađena je jedna lovačka puška. Navedena tijela su prevezena u prosekturu “Bare”, gdje će biti izvršena obdukcija.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja, a prema do sada prikupljenim saznanjima radi se najvjerovatnije o ubistvu i samoubistvu.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo