Utorak, 22 lipnja, 2021

Ubod stršljena ubio Ivana Sočkovića: Njegov kolega se oporavlja uz strašne bolove …

Nemojte propustiti

Prestrašno je to, tako mlad čovjek… Pred kućom je cijelo vrijeme Hitna pomoć, a iznutra se samo čuju jauci, rekle su komšije preminulog Ivana Sočkovića iz Vrpolja.

strsljenOn je u petak oko 8.30 sati, kao djelatnik tvrtke Sunčana šuma, radio u šumi u Levanjskoj Varoši nedaleko Đakova (Hrvatska). Pod još neutvrđenim okolnostima u jednom trenutku ga je ubo stršljen, najvjerojatnije u glavu ili u vrat, od čega je Sočković ubrzo preminuo. Njegovog kolegu također je ubo opasni insekt, no njemu je život spašen nakon infuzije i pravodobne liječničke intervencije. Oporavlja se uz strašne bolove i potpuno natečena obraza, ali nasreću, trebalo bi biti sve u redu.

Nesretni radnik najvjerojatnije nije ni znao da je alergičan na ubod stršljena.

Iza sebe ostavio suprugu i dvoje djece

– Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje maloljetne djece. Mislim da curica ima oko dvije godine, a dečkić između četiri i pet. I nama susjedima je jako teško, a onda možemo samo misliti kako je njegovoj obitelji – rekla je šokirana susjeda koja živi nedaleko od kuće obitelji preminulog šumara Sočkovića.

Ivan je u njoj živio s roditeljima i svojom obitelji. Radio je za tvrtku Sunčana šuma, čija vlasnica je Marina Popijač, supruga bivšeg ministra Đure Popijača.

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo