Četvrtak, 25 travnja, 2024

Učenik koji je izmakao stolicu profesorici pokušao da izvrši samoubistvo?

Preporučeno

Sanitet hitne pomoći iz Trstenika, brzo je stigao na lice mjesta u selo odakle je učenik i on je transportovan do kruševačke bolnice u svjesnom stanju.

Otac učenika N. Ž.(17), koji je izmakao stolicu profesorici 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, u Srbiji, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo, saznaju “Novosti” iz više izvora.

Upravo se čita:  Zmija ušla radnicima u ormarić u firmi: Uvukla se u garderobu, šokirali se kad su je vidjeli!

Kako je prijavljeno, učenik, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije donio prijedlog o isključenju iz škole, pokušao je da se objesi.

Sanitet hitne pomoći iz Trstenika, brzo je stigao na lice mjesta u selo odakle je učenik i on je transportovan do kruševačke bolnice u svjesnom stanju.

Upravo se čita:  Neobični krugovi na nebu zbunili građane: Evo o čemu se tačno radi

Oko 1 sat, primljen je u šok sobu Odjeljenja za intenzivnu negu kruševačke Opšte bolnice i njegovo stanje je stabilno.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Kruševcu podnijelo je prošle sedmice zahtjev za pokretanje pripremnog postupka protiv N. Ž. i učenika I. K. (17), a zahtjev za postupak kako je precizirano u tužilaštvu, “ide u pravcu krivičnog djela zlostavljanje i mučenje, izvršenog u saizvršilaštvu”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stiže nam “gost” iz Afrike: BHmeteo objavio prognozu za prva tri dana maja

Za prvomajske praznike očekuje nas djelimično sunčano i nestabilno vrijeme. Zbog ciklonalne aktivnosti u zapadnom Sredozemlju i pritjecanjem vlažnog zraka...

Još vijesti za vas