Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Udri brigu na veselje – Dodik se ponovo latio mikrofona: “Ovo je čovjek neki što mi uze sve”

Nemojte propustiti

Da li je Dodiku zaista do pjesme nakon posljednjih dešavanja, prosudte sami, no više je i nego očigledno da je lider SNSD-a posljednjih dana u ogromnim problemima.

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik pojavio se jučer na večeri ogranka SNSD-a u Bijeljini te se ponovo uhvatio mikrofona i zapjevao.

– Nakon državničkih obaveza predsjednik Dodik se kratko pojavio na večeri koju je organizovao GrO SNSD Bijeljina za sve kandidate koalicije Dogovor za Bijeljinu koji su 10.04.2022. godine ostvarili ubjedljivu pobjedu na izborima za Savjete mjesnih zajednica – navedeno je na Facebook stranici bijeljinskog SNSD-a u opisu videa.

Kako se može čuti na snimku, Dodik je pjevao pjesmu “Ovo je moja kuća živio sam tu, ovo je moja draga volio sam nju, ovo je čovjek neki što mi uze sve, skitnice čekajte me ja nemam gdje”.

Da li je Dodiku zaista do pjesme nakon posljednjih dešavanja, prosudte sami, no više je i nego očigledno da je lider SNSD-a posljednjih dana u ogromnim problemima.

Naime, nakon SAD-a i Britanci su Dodiku, prije samo nekoliko dana, uveli sankcije. Isti dan kad je primio vijest da je sankcionisan, Dodik je doživio “pad” u Narodnoj skupštini RS-a jer ga poslanici nisu podržali u poništavanju odluka Predsjedništva BiH u kojima je Dodik preglasan.

Pored toga, njegov sukob sa visokim predtsavnikom u BiH Christianom Schmidtom je eskalirao ovih dana nakon što je Schmidt iskoristio bonske ovlasti i poništio primjenu zakona o nepokretnoj imovini RS-a.

A nakon svega navedenog, MUP RS-a je obavijestio da je Dodikova sigurnost ugrožena te ga specijalne jedinice MUP-a i “Despoti” čuvaju i na poslu i kod kuće.

Iapk, Dodik je odlučio “udariti brigu na veselje”. Poslušajte njegov nastup!

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Otkriveno koliko je para od svadbe dobio sin Saše Popovića i Suzane

Na svadbi Suzaninog sina pjevale su najveće zvijezde srpske estrade, a mikrofona su se latile i Lepa Brena i...

Možda vas zanima i ovo