Subota, 2 ožujka, 2024

Procurio novi uradak fatalne Mirnese i prijatelja: Ukrala milion eura, njemačka policija ju mjesecima ne može naći

Preporučeno

Čovjek iz automobila, koji je postavio snimku na TikTok, na društvenim mrežama poznatiji je pod pseudonimom “Mujo”, a navodno je Mirnesnim bivši dečko.

Fatalna Bosanka Mirnesa S. (42) u oktobru prošle godine ukrala je milijun eura iz firme za prijevoz novca u Stuttgartu, a zatim joj se gubi svaki trag.

Policija za Mirnesom traga već mjesecima, no unatoč svim naporima, nisu uspjeli pronaći odbjeglu pljačkašicu.

Sada je procurio i video u kojem Mirnesa veslo pjeva pjesmu “udri Mujo” srpske pjevačice Lepe Brene. Video se ubrzo počeo širiti društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako Mirnesa uživa za volanom sa svojim suputnikom.

Upravo se čita:  Umro Jacob Rothschild, član jedne od najmoćnijih svjetskih porodica

Smije se u kameru i naizgled je bezbrižna.

@_balkanija_1_ Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 eura… 🫣😎 #mirnesa #balkantiktok #lajkaj🖐🥰 #zapratime🤪😆 #foryoupage #bosnia🇧🇦 #balkan🇧🇦🇦🇱🇭🇷🇷🇸🇲🇪🇸🇮🇽🇰🇲🇰 ♬ original sound – 🌍BALKAN NEWS🌍

Čovjek iz automobila, koji je postavio snimku na TikTok, na društvenim mrežama poznatiji je pod pseudonimom “Mujo”, a navodno je Mirnesnim bivši dečko.

Upravo se čita:  Zemlja EU oduzimat će sve automobile s ovim registarskim pločicama

“Njezini prijatelji su mi rekli da su njih dvoje nekada bili par, ali da dugo nisu bili u kontaktu. I da on sada samo želi da se proslavi zbog te situacije”, navodi RTL.

No, slavlje bi moglo prisjesti odbjegloj Bosanki, jer snimku je ubrzo vidjela i njemačka policija.

“Sada provjeravamo je li video uopće aktualan – ili je snimljen u prošlosti i sada objavljen”, rekla je za RTL Ilona Bonn, glasnogovornica stuttgartske policije. Žele saznati i je li žena snimljena u automobilu ona za kojom se traga.

Upravo se čita:  Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Još uvijek je nepoznato gdje se nalazi Mirnesa. Nagađa se da je pobjegla u BiH, odakle su joj roditelji.

Policija je već tragala za 42-godišnjakom u televizijskom programu “Aktenzeichen XY” te se nada informacijama svjedoka koe poziva da se jave na priloženi broj telefona.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas