Utorak, 27 srpnja, 2021

Poznat identitet mladića koji je stradao na magistralnom putu Jajce – Donji Vakuf

Nemojte propustiti

Elvedin Šahić je bio dosta aktivan u društvenom životu grada Jajca. Osim što se bavio planinarstvom i obišao sve skoro planine Bosne i Hercegovine, svirao gitaru i pjevao u jajačkom bandu Time Out.

Šok i nevjerica zavladala je jučer u jutarnjim satima među građanima Jajca, nakon što se proširila vijest kako se ugasio još jedan mladi život.

U saobraćajnoj nesreći smrtno je nastradao 34-godišnji Elvedin Šahić, poznatiji kao Elvo, piše portal Jajce Online.

Podsjećamo, nesreća se dogodila na magistralnom putu M5 Jajce – Donji Vakuf, u mjestu Vinac. U nesreći su sudjelovali putničko vozilo Renault Clio za čijim je upravljačem bio Elvedin Šahić (34) iz Jajca te kamion Mercedes, za čijim je upravljačem bio 52-godišnji S. M. iz Donjeg Vakufa.

Veliki broj prijatelja putem društvenih mreža odali su posljednju počast tragično nastradalom mladiću. Ukop će se obaviti danas, 30. januara 2020. godine na Partizanskom groblju u Jajcu, s početkom od 14 sati.

Elvedin Šahić je bio dosta aktivan u društvenom životu grada Jajca. Osim što se bavio planinarstvom i obišao sve skoro planine Bosne i Hercegovine, svirao gitaru i pjevao u jajačkom bandu Time Out, piše portal Jajce Online.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedna “šuplja priča”: Milorad Dodik mora glasati u Predsjedništvu ako ne želi biti preglasan

Važno je napomenuti da Dodik nikada nije propuštao dolazak na sjednice Predsjedništva BiH upravo zbog bojazni da bi neke...

Možda vas zanima i ovo