Utorak, 22 lipnja, 2021

Ugledni nobelovac iznio optimistične tvrdnje: Koronavirus usporava

Nemojte propustiti

Levit napominje da nema dovoljno podataka za Veliku Britaniju, jer ima previše odvojenih žarišta, ali da se stanje u Italiji popravlja, kao i u Švajcarskoj.

Ugledni naučnik sa Stenforda nobelovac Majkl Levit ističe da epidemija virusa korona u Italiji, Švajcarskoj i Njujorku usporava i da će uskoro stići vijesti o smirivanju stanja.

On je za Radio “BBC 4” naveo da se “situacija u Njujorku, oko koje su svi toliko uzrujani, malo po malo, okreće na bolje”.

“Ključni trenutak je prošao i kamion zvani ‘Kovid-19’ koji je jurio prema Njujorku više ne ubrzava već koči, što znači da se stanje popravlja”, naveo je Levit, koji je tačno predvidio dužinu epidemije u Kini i broj žrtava, prenose mediji.

On napominje da nema dovoljno podataka za Veliku Britaniju, jer ima previše odvojenih žarišta, ali da se stanje u Italiji popravlja, kao i u Švajcarskoj.

“Uskoro će stići vijesti o smirivanju stanja u Italiji i Švajcarskoj. Nadamo se, ali nismo još sigurni, da se i Španija priključila grupi zemalja u kojima se stanje smiruje”, rekao je

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Konaković o Predsjedništvu BiH: NIP će imati kandidata, očekujem da i SDP BiH predloži svog

Predsjednik NIP-a Elmedin Konaković kazao je danas da će ta stranka sigurno imati kandidata za člana Predsjedništva BiH, ali...

Možda vas zanima i ovo