Petak, 9 prosinca, 2022

Uhapšen Aleksandar Šundić (23) koji je zadavio djevojku

Nemojte propustiti

Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je jučer u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju djevojku Stelu Gundelj (25) je uhapšen.

v92963

I dalje se vjeruje da je ljubomora glavni motiv za ovo ubistvo, što su za “Blic” povrdile i Steline drugarice.

A u kakvom se on raspoloženju u posljednje vrijeme nalazio može da posvjedoči jedan od njegovih posljednjih statusa na “Facebooku”. Šundić je 26. januara postavio video Tošeta Proeskog u kojem pjeva “Bacila je sve niz rijeku”.

Uz videa, Šundić je ostavio i nekoliko stihova te pjesme:

“Nek čuje bol u pjesmi koju pjevam njoj njoj, samo njoj…Zauvijek neka nosi na srcu znak. Život je jedan ona bacila”, stoji na njegovom profilu. Poslije ovog posta, Šundić nije više pisao na “Facebooku”.

Stelino tijelo policija je pronašla jučer ujutru u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković i odmah su posumnjali da je u pitanju ubistvo jer je nesretna djevojka imala hematome na vratu.

aco i status

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Šundić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najprije pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao: Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio.
(Blic)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Šta ulazak Hrvatske u Šengen donosi za državljane BiH

Kao najveći izazov ulaskom u šengensku zonu u Zagrebu se ističe borba s ilegalnim migracijama, posebno kada je riječ...

Možda vas zanima i ovo