Četvrtak, 25 travnja, 2024

Uhapšen Aleksandar Šundić (23) koji je zadavio djevojku

Preporučeno

Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je jučer u beogradskom naselju Medaković zadavio svoju djevojku Stelu Gundelj (25) je uhapšen.

v92963

I dalje se vjeruje da je ljubomora glavni motiv za ovo ubistvo, što su za “Blic” povrdile i Steline drugarice.

A u kakvom se on raspoloženju u posljednje vrijeme nalazio može da posvjedoči jedan od njegovih posljednjih statusa na “Facebooku”. Šundić je 26. januara postavio video Tošeta Proeskog u kojem pjeva “Bacila je sve niz rijeku”.

Upravo se čita:  Šmit: Vrijeme za usvajanje domaćih rješenja ističe

Uz videa, Šundić je ostavio i nekoliko stihova te pjesme:

“Nek čuje bol u pjesmi koju pjevam njoj njoj, samo njoj…Zauvijek neka nosi na srcu znak. Život je jedan ona bacila”, stoji na njegovom profilu. Poslije ovog posta, Šundić nije više pisao na “Facebooku”.

Stelino tijelo policija je pronašla jučer ujutru u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković i odmah su posumnjali da je u pitanju ubistvo jer je nesretna djevojka imala hematome na vratu.

Upravo se čita:  Novi javni poziv za prevazilaženje energetske krize za građane BiH: Evo ko sve ima pravo na pomoć EU

aco i status

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Šundić je iz stana u Ulici Radovana Simića Cige 46 koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubistvo najprije pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao: Posvađao sam se sa Stelom. Mislim da sam je ubio.
(Blic)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pentagon priznao: Isporučili smo Ukrajini vrlo moćno oružje

Sjedinjene Države poslale su Ukrajini novi raketni sustav dugog dometa, potvrdio je Pentagon u srijedu. To oružje velike preciznosti dio...

Još vijesti za vas