Subota, 23 listopada, 2021

Uhapšen Darko Šarić, ovako je sproveden u Specijalni sud – VIDEO

Nemojte propustiti

Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs

Narko bos Darko Šarić uhapšen je u zajedničkoj akciji policija Crne Gore i Srbije. Viši sud u Beogradu saopštio je da je Darko Šarić lišen slobode po rješenju o određivanju pritvora i po potjernici koja je za njim raspisana po nalogu istražnog sudije od 9. decembra 2009. godine.

Šarić je predat Okružnom zatvoru u Beogradu – Posebnoj pritvorskoj jedinici, koja se nalazi u zgradi Specijalnog suda, napominje se u saopštenju.

Šarić je uhapšen u Južnoj Americi odakle je prebačen u Crnu Goru i jutros u Beograd. Nakon što je identifikovan u Policijskoj upravi Beograd oko 9.30 sati je upućen ka zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici.

Kako “Blic” saznaje, Šarić je u beogradskoj policiji proveo 20 minuta. Identifikacija je izvršena na osnovu otisaka prstiju, nije fotografisan i nije mu uzet uzorak DNK.

Šarić je priveden u Specijalni sud nešto prije 10 sati, gdje će biti saslušan na okolnost određivanja pritvora, izjavila je Tanjugu portparol suda Dušica Ristić. Ona je precizirala da će Šarića saslušati dežurno krivično vanpretresno vijeće u toku dana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo