Subota, 15 svibnja, 2021

Uhapšen taksista u Sarajevu: Žrtvu odvezao do vikendice u Semizovcu, nakon čega je silovao i tukao

Nemojte propustiti

Kako su saopštili iz MUP KS, policija je zaprimila prijavu djevojke, nakon čega je, brzom akcijom policije, osumnjičeni lociran i uhapšen.

Policajci i kriminalistički inspektori MUP Kantona Sarajevo uhapsili su sinoć muškarca koji se sumnjiči da je 17. aprila silovao ženu koja je koristila uslugu taksija.

Kako nezvanično saznaje Klix radi se o 25-godišnjem taksisti iz Sarajeva, koji je žrtvu pokupio u sarajevskom naselju Koševsko Brdo, nakon druženja s prijateljicama.

Prema nezvaničnim informacijama, taksista je potom žrtvu odvezao do vikendice u Semizovcu, nakon čega ju je, kako tvrdi u prijavi koju je podnijela MUP KS, silovao i tukao.

Kako su saopštili iz MUP KS, policija je zaprimila prijavu djevojke, nakon čega je, brzom akcijom policije, osumnjičeni lociran i uhapšen.

– Uhapšena je jedna osoba koja se dovodi u vezu sa počinjenjem krivičnog djela silovanja. Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je zadržan u pritvorskoj jedninici MUP KS, a policija poduzima dalje aktivnosti na utvrđivanju činjenica vezanih za ovaj slučaj – kazali su nam u MUP-u KS

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Boravak u BiH mu dobro došao: Đoković u polufinalu Rima

Đoković će morati opet na teren već danas od 18.30 sati kada je zakazano polufinale. Srbijanac će imati manje...

Možda vas zanima i ovo