Subota, 21 svibnja, 2022

Uhapšen vozač Nenada Stevandića

Nemojte propustiti

Uhapšeni M. J. koji je vozač Nenada Stevandića, predsjednika Ujedinjene Srpske iposlanika u Parlamentarnoj Skupštini BiH, se dovodi u vezu sa predmetom koji se vodi protiv bivšeg direktora Instituta za javno zdravstvo RS Branislava Zeljkovića.

MUP RS lišio je slobode vozača Nenada Stevandića potvrđeno je za N1. U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, navodi se, da postoji sumnja da je M.J. počinilo krivično djelo Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, te da će po završetku kriminalističe obrade biti predat Republičkom javnom tužilaštvu.

Nezvanično uhapšeni M. J. koji je vozač Nenada Stevandića, predsjednika Ujedinjene Srpske iposlanika u Parlamentarnoj Skupštini BiH, se dovodi u vezu sa predmetom koji se vodi protiv bivšeg direktora Instituta za javno zdravstvo RS Branislava Zeljkovića.

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su danas, po naredbi Okružnog suda u Banjaluci, lišili slobode lice inicijala M.J. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo Zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja iz člana 315. u vezi sa članom 39. Pomaganje Krivičnog zakonika Republike Srpske”, saopštili su iz MUP-a RS.

U saopštenju iz MUP-a RS dodaju da su u toku pretresi na više lokacije, a po završetku kriminalističke obrade, lice će biti predato Republičkom javnom tužilaštvu – Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nove snimke Azovstala otkrivaju da Rusi koriste “termit bombe”

“Termit bombe” proizvode nevjerovatnu toplotu, i mogu rastopiti metal. P Nevjerovatno je da ukrajinske snage u Azovstalu još uvijek odolijevaju...

Možda vas zanima i ovo