Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Uhapšene četiri muškarca zbog napada na Beograđane, najmlađi ima 20 godina

Nemojte propustiti

Uhapšeni su smješteni u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada.

Iz sarajevske policije je potvrđeno da su identifikovane i uhapšene četiri osobe osumnjičene za napad na grupu Beograđana u jednom hotelu na Ilidži.

Uhapšeni su E. B. (rođen 2003. godine nastanjen u Novom gradu Sarajevo), A. T. (rođen 1996. s Ilidže), H. D. (rođen 1995. ns Ilidže) i E. H. (rođen 2000. iz Vogošće).

Uhapšeni se terete za krivično djelo nasilničko ponašanje.

Podsjetimo, svjedoci napada kazali su da su ih napali maskirani huligani sa navijačkim obilježjima, prskali su ih suzavcem i pokušali da im otmu zastavu kluba.

Uhapšeni su smješteni u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada.

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj u kojem je jedna osoba lakše povrijeđena ispred hotela na Ilidži, tokom održavanja internacionalnog turnira za dječake u malom nogometu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ko preživi, pričat će: Kajmak na pijaci košta više od 19 KM, a kilogram luka je oko devet maraka

Građani poručuju da su zelene pijace postala jako skupa mjesta kupovine, sa daleko većim cijenama nego u marketima. Na zelenim...

Možda vas zanima i ovo