Subota, 19 lipnja, 2021

Uhapšene su određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom Krunića!?

Nemojte propustiti

Policijski službenici nastavljaju sa daljom pretragom terena s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela teško ubistvo.

Određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom biznismena Slaviše Krunića u naselju Glamočani nadomak Banjaluke već su uhapšene, potvrdio je Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, nakon što se čuo sa ministrom MUP-a RS Draganom Lukačem.

Višković je rekao da se nada kako će do kraja dana biti riješen slučaj ubistva biznismena Slaviše Krunića kod Banjaluke. On je rekao da će Vlada RS učiniti sve da “ubistava bude što manje” i da u ovom momentu ne može reći o kakvoj vrsti zločina se radi.

“Ubistvo Krunića je gubitak i za RS, a prije svega za njegovu porodicu”, kazao je Višković koji je najavio da bi eventualno mogla biti pooštrena određena zakonska rješenja koja će spriječiti ovakva djelovanja.

Kako kaže, volio da se na prostoru BiH i kompletnoj regiji ne dešavaju nikakva ubistva. On je rekao da je u kontaktu s ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačom koji ga je informisao da su uhapšene određene osobe koje se dovode u vezi s ubistvom.

“Samim privođenjem počinioca poslat ćemo poruku građanima”, rekao je Višković.

Policijski službenici MUP-a RS-a priveli su više lica u vezi sa slučajem trostrukog ubistva u Glamočanima kod Banjaluke, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Miljanovićeva je naglasila da su privođenja izvršena na širem području entiteta Republika Srpska.

Policijski službenici nastavljaju sa daljom pretragom terena s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela teško ubistvo.

Nakon prijave pucnjave u Glamočanima, u kojoj su tri lica ubijena, na lice mjesta upućene su sve raspoložive policijske snage iz Laktaša, Banjaluke, Doboja, Mrkonjić Grada, Gradiške i Prijedora, te pripadnici Jedinice za podršku koje su taj prostor blokirale, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

Prema istom izvoru, naknadno su na mjesto događaja upućeni i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i helikopter.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Spreman prijedlog odluke o potvrdama: Kovid-pasoši iz Bosne i Hercegovine će važiti i u EU

Potvrda bi trebala biti međunarodno priznata i u punom kapacitetu omogućavati građanima BiH putovanja po zemljama Evrope i svijeta. Bosna...

Možda vas zanima i ovo