Petak, 25 lipnja, 2021

Uhvaćen ubica poštara Nusreta Mehinovića?!

Nemojte propustiti

U prostorije PU u Tešnju, kako dozanje “Dnevni Avaz” privedena je osoba sa inicijalima S.A. osumnjičena za okrutno ubistvo poštara Nusreta Mehinovića u Šijama kod Tešnja 11. jula ove godine.

Čeka se potvrda MUP-a ZDK.

Podsjetimo, Nusret Mehinović je ubijen u noći sa srijede na četvrtak, u iznajmljenoj kući u Šijama na lokalitetu Ravne pored regionalnog puta Medakovo – Šije. Njegov leš pronašao je Safet Bajrić, a pretpostavlja se da je izmasakriran satarom.

U danima prije zločina Mehinović je dijelio penzije za oko 250 korisnika u Mravićima, u Doboj- Jugu i Šijama. Navodno nije uspio podjeliti nekoliko penzija, te je taj novac čuvao kod sebe u torbi. Pretpostavlja se da je kod sebe mogao imati najviše 2.000 maraka.

Mehinovićevim kolegama izgledalo je čudno jer se on u četvrtak nije pojavio na poslu, a kako nije odgovarao na telefonske pozive, zamolili su Safet Bajrić da ode do kuće u kojoj je živio. Po ulasku u kuću Bajrić je Nusretovo tijelo zatekao na kauču, pored upaljenog TV prijemnika.

sije-postar

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo