Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022

Uhvaćena u prevari: Danju prosi, noću super sređena djevojka (Video)

Nemojte propustiti

Ekipa jedne televizijske stanice u New Yorku (SAD) uspjela je nakon višednevnog istraživanja i postavljanja kamera na skrivena mjesta, razotkriti prevaru jedne mlade djevojke.

Foto: YoutubePo danu, ona je jadna prosjakinja koja prosi u jednoj od najelitnijih njujorkških ulica, Petoj aveniji, gdje se nalaze dućani najvećih svjetskih brandova, poput Guccija, Prade ili Tiffanyja. Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa ponekad za jedan sat prosjakinja dobije i 50 donacija!

Ali, šta se događa kada završi “radni dan”. Ona odlazi u obližnji restoran, gdje se presvuče. Iz restorana izlazi kao super sređena djevojka i sjeda u luksuzni automobil. Naravno, štake joj više nisu potrebne. I svakoga dana tako…

Na pitanja, kada je u ulozi prosjakinje, otkuda joj tjelesni deformitet, kaže da je to posljedica nesreće. No, kada su je novinari željeli suočiti s istinom i onim što su otkrili, samo je odšetala dalje – poput prave glumice koja ne izlazi iz svoje uloge.

Pogledajte video i nevjerovatnu transformaciju!

 

(Bh-index/Doznajemo.com)

Više s weba

Izdvajamo

Željko Komšić kod pape Franje

Nakon audijencije kod pape Franje, predsjedavajući Predsjedništva BiH sastat će se sa kardinalom Pietrom Parolinom Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine...

Možda vas zanima i ovo