Subota, 12 lipnja, 2021

Ukinuli presudu ubojici koji je mučio svoju djevojku do smrti

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Do donošenja nove presude Darijan Musić bit će u pritvoru. U novembaru 2012. godine srpsku manekenku do smrti je mučio. Ubistvo je priznao na Facebooku

Darijanu Musiću (27), koji je prošle godine u julu osuđen na 35 godina zatvora za ubistvo 25-godišnje manekenke Vladislave Červenko, ukinuta je presuda. Žalbeni sud u Novom Sadu usvojio je žalbu advokata obrane, pa će Musiću ponovno biti suđeno pred Višim sudom.

Musić je prilikom iznošenja obrane rekao kako ne može tvrditi da je ubio svoju djevojku jer je tih dana tvrdio da je bio pod utjecajem kokaina, tableta i alkohola. Izjavio je da su u njegovom sjećanju nedjelja i ponedjeljak spojeni jer, kako je rekao, u nedjelju je popio flašu tekile, nekoliko tableta i konzumirao nekoliko grama kokaina.

‘Nisam htio da umre, nije mi to bio cilj’

Do donošenja nove presude Musić će biti u pritvoru. Darijan je svoju djevojku do smrti pretukao i mučio u novmbru 2012. godine. Dok je policija za njim tragala, on se oglašavao statusima na Facebooku. Na društvenoj mreži tada je i priznao ubojstvo.

– Varala me s mnogima kad sam bio u zatvoru i priznala mi je to. To me pogodilo jer ona je moje sve, moje sve. Nisam htio da umre, nije mi to bio cilj – napisao je tada Darijan na Facebooku. Darijan je Vladislavi slomio grudni koš, ruke, noge. I doktor se čudio ozljedama. Na njoj je od ramena do malog prsta tetovirao i svoj datum rođenja.

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo