Utorak, 18 svibnja, 2021

Ukradena 4 kilograma zlata iz zlatare u Doboju

Nemojte propustiti

U toku protekle noći izvršena je provala u zlataru “Gold” u Doboju iz koje je odnijeto oko četiri kilograma zlata, potvrdila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Ona je istakla da je uviđajem utvrđeno da je provala izvršena tako što se izvršilac pomoću ljestvi popeo na krov zgrade trgovinskog centra “BMD”, u kojem se nalazi zlatara, i uz pomoć podesnog alata napravio više otvora, nakon čega se kroz otvor koji je bio direktno iznad zlatare spustio u zlataru i odnio zlato.

Stanimirovićeva je navela da je, prema saznanjima policije, odneseno oko četiri kilograma zlata, a vlasnik zlatare će se naknadno izjasniti o količini zlata i pričinjenoj materijalnoj šteti.

Prema njenim riječima, Policijskoj stanici Doboj jedan prijavljeno je da je krađa izvršena u toku noći, najvjerovatnije u ranim jutarnjim časovima.

“O pljački je obaviješten dežurni tužilac, po čijoj naredbi je izvršen uviđaj. Nastavljaju se istražne radnje u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog djela teška krađa”, rekla je Stanimirovićeva.

(Srna)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo