Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Ukrajinci potpili joše jedan ruski brod, a onda poslali ironičnu poruku: Parada Crnomorske flote ove godine će biti održana u blizini Zmijskog ostrva na dnu mora

Nemojte propustiti

Nakon objavljivanja snimka Ukrajinci su poslali prilično ironičnu poruku.

Potapanje krstarice Moskva i dalje je najveći uspjeh ukrajinskih snaga na Crnom moru. Međutim, ovaj kolosalni brod nije i jedini kojeg su potpile ukrajinske snage.

Svako malo pojave se informacije o potapanju još jednog broda. Posljednja u nizu je snimak potapanja ruskog desantnomg broda na Crnom moru, koji je snimljen kamerom postavljenom na bespilotnu letjelicu Vayraktar, kojom je i pogođeno rusko plovilo.

Nakon objavljivanja snimka poslali su prilično ironičnu poruku.

– Ukrajinski Baryaktar TB2 je uništio još jedan ruski brod. Ovaj put se radi o desantnom brodu klase “Serna”. Tradicionalna parada ruske Crnomorske flote 9. maja ove godine će biti održana u blizini Zmijskog ostrva na dnu mora, navedeno je u poruci Ministarstva odbrane Ukrajine.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Saborski zastupnik zgrožen gostovanjem Željka Komšića na HRT-u: “Njegova bahatost vidljiva je od načina na koji se obukao za emisiju…”

Grmoja je imao zamjerku i na uređivačku politiku HRT-a. Na gostovanje Željka Komšića u emisiji Nedjeljom u 2 HRT-a komentar...

Možda vas zanima i ovo