Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Umjesto od draguljarnice probili zid fast-fooda!

Nemojte propustiti

Dvojica ne baš spretnih pljačkaša pokušala su iskopati tunel do draguljarnice ne bi li se dočepali dragog kamenja i zlata, no njihov je plan pošao po zlu.

pictures-2013_january-provala_225093542Dva australska pljačkaša provalila su u WC koji se nalazi iza zgrade u kojoj su smještene draguljarnica i restoran brze hrane. Daljnji cilj bila im je draguljarnica do koje su pokušali doći razbivši zid polugom, no na njihovo veliko iznenađenje zid koji su probili nije ih doveo tamo gdje su planirali, piše Daily Mail.

Čini se kako su prekalkulirali pa su završili u restoranu brze hrane, no ni to ih nije zaustavilo u pljačkaškom pohodu pa su iz blagajne restorana brzo zgrabili oko 1000 funti i pobjegli.

No, da stvar bude još bolja, prema spisima suda iz Southporta, provala u restoran bila je treći pokušaj ovih lopova da opljačkaju draguljarnicu u istoj večeri. Prvo su pokušali razbiti izlog draguljarnice, no nisu uspjeli, zatim su pokušali ući kroz stražnja vrata, no završili su u pet-shopu.

Treći put su se odlučili na provalu kroz stražnji zid, no očito im matematika nije jača strana pa su krivo izmjerili mjesto na koje trebaju provaliti te završili u fast-food restoranu. Nakon što su iz restorana uzeli 1000 funti dali su se u bijeg, no nisu se uspjeli ni sakriti kako treba pa ih je ubrzo pronašla policija.

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nevjerovatna količina laži, mržnje i ironije: Zovko branila Čovića, za sve optužila Bošnjake, spominjala i novac iz Saudijske Arabije

Zovko tvrdi da Bošnjaci tezom o građanskoj državi žele iskorijeniti Hrvate iz BiH, a kao "dokaz" lobiranju navela je...

Možda vas zanima i ovo