Petak, 25 lipnja, 2021

Umro nakon što ga je udario policajac

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Službeniku Centra bezbjednosti Kotor Dušanu Tomoviću /32/ određeno je zadržavanje od 48 časova nakon što se sukobio s komunalnim policajcem Miloradom Vukovićem /58/ iz Kotora, koji je ubrzo poslije toga preminuo.

Prema pisanju crnogorskih medija, incident se dogodio na gradskoj rivi u Kotoru, gdje je Vuković sa kolegom bio na radnom zadatku.

Povod za prepirku, navodno, bila je kazna koju je Vuković napisao Tomoviću, da bi potom njihov verbalni sukob ubrzo prerastao u fizički obračun.

Tomović je šakom po glavi udario Vukovića, kome je ubrzo pozlilo i počeo je da gubi svijest, da bi uprkos ukazanoj pomoći preminuo na licu mjesta.

Tomović je sinoć oko 18.15 priveden na saslušanje kod višeg državnog tužioca Sanje Jovićević, koja je naložila obdukciju tijela Vukovića.

(Bh-index, Srna)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo