Petak, 21 siječnja, 2022

Uplakana Severina: Ja sam nešto kao PSY u regiji

Nemojte propustiti

Dobro raspoložena Severina gostovala je u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji “Glazbeni show Dalibora Petka”na Narodnom radiju promovirajući novi album “Dobrodošao u klub”. No, pjevačica je dvaput i zaplakala, prenose hrvatski mediji.

seve place11

Prvo kad su joj tamburaški sastav Begini odsvirali omiljenu tamburašku pjesmu ‘Kad se Tena udavala’, a drugi put kad je čula novogodišnje želje svojih najvjernijih fanova.

“To su zaista bila djeca kad sam ih upoznala, sad su momci i djevojke završenih fakulteta i prekrasnih duša. To što oni daju meni ne mogu opisati”, rekla je dirnuta pjevačica koja je fanove nazvala svojom dicom. “Znate kakva su dica, mogu te razveseliti i rasplakati”, izjavila je Severina kazavši da ima najbolju publiku na svijetu i najavivši u ožujku početak svoje turneje.

“Ja sam ti nešto kao PSY u regiji”, komentirala je sinoć Severina činjenicu da je njena pjesma Italiana u ovoj godini najtraženija regionalna pjesma na YouTubeu, koja je pogledana više od 2,5 milona puta.

“Kad sam došla kod Filipa i Miloša mislila sam da je neka skrivena kamera ili reality show. Pustili su mi deset pjesama i sve su mi bile dobre. Na kraju sam ih uzela sedam odjedanput”, rekla je Severina o autorskom dvojcu Filipu Miletiću i Milošu Roganoviću koji su potpisali najviše pjesama na novom albumu, a sinoć je iznenadili pozivom u emisiju. ‘Za blagdane sam dobio dvije kile, ali sad si nam toliko napunila ego da smo se skroz napuhali’, rekao je Filip otkrivajući da su se za Severinin prvi dolazak jako namirisali, jer su čuli da voli mirisne momke.

Redatelj Darko Drinovac iznenadio je Severinu dolaskom u studio. “Mama ako ovo slušaš samo da znaš on je kriv što sam nosila donji veš u Brad Pittu i što sam nosila korzet u spotu Gade”, smijala se Severina koja je uz još jednu gošću, Matiju Vuicu, komentirala svoju spornu haljinu s dodjele nagrade časopisa Hello.

“To su bili regionalni Oscari. Tu je haljina mogla nositi bilo koja Nicole Kidman na bilo kojem crvenom tepihu i nitko ne bi ništa zamjerio. Da li su se te nagrade trebale događati tamo gdje su se događale ne znam, ali valjda im je to bilo pompozno”, rekla je Severina, a Viktor Drago komentirao da se skoro potukao braneći haljinu koju je usporedio s onom Cher s dodjele Oscara.

Željko Bebek je izjavio da mu jako puno ljudi govori da je najljepši duet u njegovoj karijeri zadnja suradnja sa Severinom, Ana Bebić izjavila da je Severinu slušala od malih nogu, a Hari Varešanović je rekao da je ona uvijek imala veliko poštovanjem prema starijim kolegama.

“Jednom davno sam rekao da ne volim kad se pjevači bave skladateljskim i producentskim radom. To u njenom slučaju ne vrijed”, rekao je producent Nikša Bratoš, komentirajući da je jako samokritična kao autor i da nikad ne gura svoju pjesmu pošto poto. Na novom albumu Severina je napisala pjesmu ‘Ostavljena’.

“Napisala sam je prošle godine u šestom mjesecu, ali početak pjesme sam napisala prije tri mjeseca sjedeći na velikom medi, a mali mi je gužvao papir”, rekla je pjevačica, a Nikša ju je u šali nazvao Nostradamusom. ‘Pa što ti je ja sam vidjela snijeg u maju’, rekla je Severina kazavši da joj je najveća mana što nije oborila Chuck Norrisa na ruku, ali da je bila blizu.

(Narodni radio)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo