Subota, 1 travnja, 2023

Uposlenici Centrotransa karte za utakmicu ostavljaju za sebe: “Jeste vi preči od mene”

Nemojte propustiti

Na “You Tubeu” se pojavio snimak kojeg je postavio navijač koji je želio da kupi kartu na Centrotrasovom prodajnom mjestu u Ilijašu za utakmicu BiH-Slovačka u Zenici

Međutim, uposlenica Centrotransovog prodajnog mjesta mu je rekla da je ona preča od njega te da je karte ostavila za sebe i svoje kolege.

“A kome ću ostaviti, jeste vi preči od mene”, rekla je kupcu koji je sve snimao kamerom.

Podsjećanja radi, za utakmicu u Zenici u prodaju u poslovnicama Centrotransa je pušteno samo 5.840 ulaznica.

Inače, karte za utakmicu BiH – Slovačka na crnom se kreću preko 150 KM. Treba li, uopće, napominjati da je do karte nemoguće doći?! Cijena karata (zvanična prodaja) iznosi 20, 30 i 40 KM.

Centrotrans:  Ovakvo ponašanje ne podržavamo

“Napravili smo instrukciju o prodaji ulaznica i obavezali smo sve radnike da poštuju to uputstvo. Prema tom uputstvu ne postoji mogućnost rezervisanja ulaznica, već samo kupovine ulaznica. Uputstvo je dostavljeno na sva prodajna mjesta”, kazali su iz Centrotransa i dodali kako će biti provedena interna istraga i da će radnica sa snimke biti sankcionisana u skladu s internim aktima, ako se ustanovi da je prekršila pravilnik.

“Mi ovakvo ponašanje ne podržavamo niti je politika naše firme u skladu s ponašanjem radnice. Putnik, odnosno klijent nam je najvažnija osoba u kompaniji i u skladu s tim se moraju ponašati svi uposlenici”, poručuju iz Kompanije.

 (Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žaim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo