Srijeda, 28 srpnja, 2021

Upoznajte porodicu koja se 17 godina hrani isključivo crvenim mesom

Nemojte propustiti

Džo, Šarlin Anderson i njihova dva dječaka, Čarli (8) i Džordž (10) hrane se poprilično neobično, ali, kako kažu, upravo su zbog takvog režima ishrane srećni, zdravi i vrlo snažni.

Naime, oni u toku dana imaju samo jedan obrok –večeru, kada jedu isključivo crveno meso u ogromnim količinama. Ovakav režim ishrane praktikuju već više od 17 godina, ne konzumiraju ugljene hidrate, ne koriste dodatke, pojačivače ukusa i vještačke arome, ne piju sokove i alkoholna pića već samo vodu.
Kada se Šarlin Anderson 1990. nakon ujeda krpelja razbolela od lajmske bolesti, njen suprug je počeo detaljno da istražuje informacije o dijetama. Šarlin je tada bilo dozvoljno isključivo meso, tako das u oboje nakon detaljnog istraživanja odlučičli da potpuno pređu na ihranu koja se bazira isključivo na mesu.

Jedini obrok u toku dana im je večera kada jedu govedinu u velikim količinama. Džo sam pojede 1,5 kilogram mesa, a njegova supruga i djeca po kilogram.

“Nevjerovatno je to što smo se svi veoma brzo privikli na ovaj režim ishrane. Što smo jeli više govedine, manje smo žuudjeli za drugim namirnicama”, objasnio je Džo koji je i sam iskusio određene alergijske rekacije na neke namirnice.

Andersonovi kažu da ovaj način ishrane ima samo jednu manju, a to je prevelik račun koji bi moraju da plate u supermarketu.

Njehovi sinovi, su se, kako kaže, takođe brzo prilagodili mesnom načinu ishrane i to čim su prešli na čvrstu hranu.

“Naša djeca su probala i druge stvari, ali uvijek bi se vraćala mesu. Slatkiše gotovo i da ne jedu. Probajte vi da četiri godine ne unesete u organizam ni jedan jedini ugeljenihidart, pa poslije da pojedete parče torte!”, kaže Džo.

Prema mišljenju gospodina Andersona mnoga tzv. zdrava hrana zapravo to uopšte nije.
Na početku su još jeli proteinske namirnice poput jaja, sira i zobi te razne vrste mesa, piše Blic.
“Najgora hrana koju možete da zamislite je voće. Naša djeca su bukvalno promijenila raspoloženje u roku od nekoliko minuta kada su prvi put probala maline i jabuke”, kaže Anderson.

On takođe ističe da njihovu djecu u školi nikada nisu zadirkivali zbog ovakvog načina života, kao i to da su potpuno zdrava, srećna i napredna.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo