Srijeda, 20 listopada, 2021

Uprkos velikim vrućinama Bugojanac uspješno pješači prema Minhenu: Vahid Čehaja trenutno je u Karlovcu!

Nemojte propustiti

Vahid Čehaja, Bugojanac je koji je privukao pažnju javnosti nakon što je krenuo na pješački pohod od svog grada do Minhena, a kako bi obilježio to što je klub za kojeg navija Bayern osvojio petu titulu najboljeg kluba na Starom kontinentu – usprkos velikim vrućinama uspješno ide dalje!

VahidCehajaBayernVahid je uspješno prešao Bosnu i Hercegovinu, pa čak i Hrvatsku. Trenutno je u Karlovcu, sutra će biti, kako on kaže, u Sloveniji. Za sada ide sve po planu kako je on zamislio. Hvala svim dobrim ljudima koji ga podržavaju – kazala nam je Vahidova supruga.

Prolazeći kroz Hrvatsku Vahid je imao veliku podršku, a očekuje da će tako biti i dalje.

Podsjetimo šta je Vahid za Doznajemo.com kazao prije polaska na put:

– U čast Bayernove pete titule pješčim iz Bugojna do Minhena kroz 5 zemalja (BiH, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku) kako bih odao počast svima koji su još od davne 1974. sa Bayernom osvojali titule.

Na pješački pohod do Minhena gospodin Čehaja je krenuo 10. juna na svoj rođendan, a cilj mu je da u Minhen dođe do 24. jula kad Bayern sa Barcelonom igra prijateljsku utakmicu.

(Doznajemo.com)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo