Utorak, 28 rujna, 2021

Ured predsjednice Hrvatske: Kitarović dolazi u srijedu u Sarajevo, kako je i planirano

Nemojte propustiti

Iz Ureda predsjednice Hrvatske poručili su kako će Grabar Kitarović u Sarajevo sletjeti u srijedu ujutro, “kako je i bilo planirano”.

Foto: Arhiv

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, iako je bilo planirano u utorak navečer, nije sletjela na sarajevsku zračnu luku iz još uvijek nepoznatih razloga.

Na pisti sarajevske zračne luke sve je bilo spremno za doček, a hrvatsku predsjednicu uzalud je čekalo izaslanstvo Bosne i Hercegovine predvođeno ministrom vanjskih poslova BiH Igorom Crnatkom.

Oko 19 sati i 20 minuta, kada je bilo predviđeno slijetanje zrakoplova, bh. delegacija je obaviještena da Grabar Kitarović dolazi ipak sutra. O razlozima termina posjete ni sam šef diplomacije BiH Igor Crnadak ništa ne zna, jednako kao ni hrvatski veleposlanik u BiH, Ivan del Vechio.

Na pitanje zašto gosti iz Zagreba večeras nisu došli u Sarajevo, Crnadak je za N1 kazao da mu nije poznato zbog čega je došlo do promjene termina:

”Zaista ne znam”, kazao je Crnadak.

Iz Ureda predsjednice Hrvatske poručili su kako će Grabar Kitarović u Sarajevo sletjeti u srijedu ujutro, “kako je i bilo planirano”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo