Petak, 24 rujna, 2021

Uskoro nova donacija: Izrael šalje pola miliona Pfizerovih vakcina?

Nemojte propustiti

Donaciju od pola miliona vakcina iz Izraela, kako javlja portal Klix.ba, izlobirala je navodno ista grupa američkih zvaničnika, koja je “odgovorna” i za donaciju SAD-a od 500.000 doza vakcine Pfizer za BiH.

Iza ove donacije stoji ista grupa koja je izlobirala da BiH od SAD-a dobije 500.000 doza iste vakcine

BiH bi mogla u narednom periodu dobiti novi kontigent Pfizerovih vakcina. Količina od pola miliona doza bi, kao donacija, trebale stići iz Izraela.

Donaciju od pola miliona vakcina iz Izraela, kako javlja portal Klix.ba, izlobirala je navodno ista grupa američkih zvaničnika, koja je “odgovorna” i za donaciju SAD-a od 500.000 doza vakcine Pfizer za BiH. Ova lobistička grupa okupljena je oko američkog sudije Phillipa Weinera, a među njima je i pravnica porijeklom iz BiH Nađa Škaljić.

Iz Ministarstva civilnih poslova još uvijek ne mogu potvrditi da li će Izrael donirati spomenutu količinu vakcina, jer još nisu dobili bilo kakvu zvaničnu potvrdu o tome, javlja Klix.ba.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik: Žena funkcionera PDP-a danas je svojim đacima držala predavanje kako smo svi mi Bosanci

Gorica Dodik na Twitteru često komentira aktuelnu političku situaciju i napada one koji su "protiv" njenog oca. Kćerka Milorada Dodika,...

Možda vas zanima i ovo