Utorak, 27 srpnja, 2021

Uslikali čudno stvorenje u šumi kod Zagreba

Nemojte propustiti

Na kanalu YouTube nadavno se pojavio video pod nazivom “Pet neobjašnjivih i uznemirujućih fotografija”. Na snimku se navode fotografije s misterioznim detaljima koji nikada nisu objašnjeni. Jedan od njih je i iz susjedne Hrvatske.

U jednom od slučajeva (na sminku je pod brojem dva i počinje od 6:14) grupa mladih ljudi se slikala u šumi blizu Zagreba. U videu se navodi samo kako je riječ o lokaciji koja je popularna za šetnju.

Uglavnom, društvo se fotografisalo na tom izletu, a tek su naknadno, kad su razvili fotografiju, shvatili da se osim njih, na njoj nalazi još neko – ili nešto.

Međutim, niko od njih nije uspio da odgonetne o čemu se radi. Te “utvare” nema ni na jednoj drugoj fotografiji, a u tom trenutku su, kako tvrde, bili sami u tom dijelu šume. Jedino objašnjenje koje su imali jeste da je možda riječ o nekom šetaču koji je bio sam i koji je u tom trenutku bio okrenut leđima i obavljao nuždu.

Ne mogu objasniti kako tog čovjeka nisu vidjeli ni prije ni kasnije, niti su čuli bilo kakav šum iz tog smjera.

Fotografija je analizirana i zaključeno je kako je originalna, odnosno da “utvara” nije rezultat fotošopa. Niko iz grupe toga dana nije ni vidio ni čuo ništa čudno što bi se moglo povezati s tom fotografijom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo