Subota, 16 listopada, 2021

UŽAS: Kupila banane u supermarketu i donijela kući, a onda je uslijedio šok!

Nemojte propustiti

[wonderplugin_gallery id=”101″]

Žena se ukočila od straha kada je otvorila vrećicu sa bananama koje je kupila u supermarketu i našla rijetku vrstu pauka čiji ugriz može muškarcima izazvati bolnu 4-satnu erekciju

Maria Layton (43), majka dvoje djece, uočila je arachnide nakon što je otvorila vrećicu ovog voća kupljenog u dućanu Tesco u Južnom Walesu.

Voće je uvezeno iz Kostarike i bilo je inficirano jajima Brazilskog lutajućeg pauka, najsmrtonosnijeg na svijetu.

Brzo je reagovala i ubacila banane u zamrzivač, a zatim pozvala službu Tescoa za odnose sa korisnicima.

Ova vrsta pauka je vrlo opasna jer njegov otrov može ubiti čovjeka u samo dva sata, a također kod muškaraca može izazvati bolnu 4-satnu erekciju. Zanimljivo je da doktori pokušavaju iskoristiti upravo otrov ovog pauka kako bi napravili lijek za erektilnu disfunkciju kod muškaraca.

Inače, gospođa Laytonotvorila je vrećicu želeći dati voće svojoj najstarijoj kćerki Siri (6), ali je onda uočila nešto neobično na jednoj strani banana – čahure pauka.

– Paukova mreža bila je i na drugim bananama – prisjetila se ova žena, koja je pretpostavila šta je u pitanju, jer je ranije čitala o sličnim slučajevima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo