Subota, 25 rujna, 2021

Užas na Jadranu: Djevojka ubijena pa zapaljena?

Nemojte propustiti

CRNA GORA – U naselju Mokrine u Herceg Novom pronađeno je zapaljeno žensko tijelo. Stradala djevojka je strana državljanka, a preliminarni rezultati istrage, kako prenosi RTCG, ukazuju na sumnju da je djevojka ubijena pa zapaljena.

Hercegnovska policija kasno sinoć je, odmah nakon prijave o pronalasku tijela, obezbijedila lice mjesta. Tijelo je pronađeno u zaseoku Lazarevići.

Na tijelu djevojke su vidne opekotine u predjelu glave i ruku, a uviđaj bi trebalo da izvrši viši državni tužilac Zoran Vučinić.

Nije poznat motiv ubistva, iako policija ima određene sumnje kada se radi o eventualnom izvršiocu. Tužilac je naložio obdukciju kako bi utvrdili tačan uzrok smrti i da li ima još povreda.

Policija sumnja da je tijelo spaljeno, najvjerovatnije, prije desetak dana, a pronašli su ga ljudi koji su išli u sječu drva.

Naselje gdje je pronađeno tijelo sinoć je blokirano i niko nije mogao ni da uđe ni da izađe. Uviđaj će biti obavljen danas.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U BiH počinje EUFOR-ova vježba ‘Brzi odgovor 2021’

Tokom vježbe bit će izvršena provjera vojnika prema različitim scenarijima kako bi se ispitala njihova reakcija i utvrdilo da...

Možda vas zanima i ovo