Srijeda, 8 prosinca, 2021

Užas u BiH: Pljačkaši zlostavljali bračni par, vezane ih držali cijelu noć a zatim opljačkali!

Autor:N1

Nemojte propustiti

Ovaj bračni par jutros oko 9:00 sati svezane je pronašao radnik stolarije Horozović koja se nalazi nadomak porodične kuće.

U noći sa petka na subotu u dom porodice Horozović u Sanskom Mostu provalile su nepoznate osobe te tom prilikom mučile i opljačkale ovaj bračni par.

Ovu informaciju za N1 potvrdio je Adnan Beganović, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona rekavši da su na terenu pripadnici Sektora krim policije MUP-a USK i PS Sanski Most.

“Obavlja se uviđaj u naselju Horozovići gdje je prema saznanjima više nepoznatih počinilaca upalo u kuću bračnog para. Ne zna se još tačno šta je otuđeno iz kuće i to ćemo znati nakon uviđaja”, kazao je Beganović.

Dodao je da je ovaj bračni par jutros oko 9:00 sati svezane pronašao radnik stolarije Horozović koja se nalazi nadomak porodične kuće.

Još nisu poznate povrede bračnog para, a to i sve ostale pojedinosti ovog događaja bit će poznate nakon obavljenog uviđaja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo