Subota, 10 travnja, 2021

Užas u BiH: Presreo ga na ulici i tražio mu marku, kada je rekao da nema brutalno ga pretukao i oteo mu mobitel

Nemojte propustiti

BREZA – Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona podiglo je optužnicu razbojnika protiv Eldina Ajkunića, iz Breze koji je ranije osuđivan.

Optuženi je 11. decembra prošle godine oko 20.30 sati u Brezi presreo S.Š. koji se nalazio u blizini ugostiteljskog objekta „M“ u ulici Alije Izetbegovića te mu se obratio riječima: „Daj mi marku“.

S.Š. je rekao da nema, nakon čega se Ajkunić na njega proderao i rekao mu : „E, sad ćeš imati“ te mu zadao udarac pesnicom u predjelu desne strane lica od kojeg udarca je žrtva pala na tlo. Poslije toga mu je zadao više udaraca nogom po cijelom tijelu i dok je žrtva ležala na zemlji razbojnik mu je iz džepa jakne uzeo mobitel marke „Samsung X cover 4“ s SIM karticom.

Vrijednost otetog mobitela je 300 KM. Žrtva je slučaj prijavila policiji nakon čega je Ajkunić uhapšen. Općinski sud u Visokom je u cijelosti potvrio optužnicu te se očekuje skori početak suđenja u ovom predmetu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zatraženo da se njemački ambasador proglasi nepoželjnom osobom u Srbiji

Izjave njemačkog ambasadora o bombardovanju Jugoslavije 1999. godine, izazvale su oštre reakcije, pa je dan kasnije i sam Thomas...

Možda vas zanima i ovo